Crowdfunding-actie ‘WE ARE FAMILY’

De Staatscommissie Herijking Ouderschap heeft vergaande voorstellen gedaan om het voor ‘roze’ families makkelijker te maken hun kinderwens in vervulling te laten gaan, maar daarmee zijn vooroordelen en stereotypen nog lang niet uit de weg geruimd. Zeker in deze tijd van polarisatie is het de moeite waard om het beeld van gay families kleurrijk en helder over het voetlicht te brengen.

Met als titel WE ARE FAMILY maken Emma van Zalinge en Bernice Siewe een boek met verhalen en fotoportretten van homoseksuele mannen en vrouwen die een band met kinderen hebben. Ook de kinderen komen aan het woord. Met Pinksteren 2017 wordt het boek gepresenteerd. Om het boek te kunnen maken is er een crowdfundingactie op touw gezet. De auteurs werken kosteloos, maar voor het professioneel vormgeven en drukken van het boek is geld nodig. Het streefbedrag is € 5.000,00. Voor €25 heb je het boek, maar je kunt ook vanaf €100 meedoen aan een van de crowdfundingdiners. Voor alle mogelijkheden: klik hier.

Lees ook:We are family – verhalen en portretten van gay families
Lees ook:Boekpresentatie ‘We are family’
Lees ook:Studie: ‘Kinderen van same-sex ouders gezonder’
Lees ook:Boek over lesbische christenen in Europa
Lees ook:Pinkpop: Leuk, al die roze hoedjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>