Presentatie boek over homo/ lesbisch ouderschap


Aanstaande vrijdag 15 februari vindt in boekhandel Vrolijk in Amsterdam de boekpresentatie plaats van Roze Ouders. Dit handboek voor roze ouders en aanstaande ouders is geschreven door Rita Buiting en Mariette Hermans. In het boek en op de presentatie gaan zij in op vragen als: Hoe pak je het aan als je als 2 mannen, 2 vrouwen of solo een gezin met kinderen wil beginnen? Rita & Mari vertellen over hun boek, en dan is er een drankje. Ook jij bent van harte welkom in de Paleisstraat 135 op vrijdag 15 febr. Vanaf 17:00 uur. Meer info op de website van boekhandel Vrolijk.

 

Lees ook:Roze Ouders in COC Zwolle
Lees ook:Drie dames debuteren bij boekhandel Vrolijk
Lees ook:Gay bookshop Vrolijk failliet
Lees ook:Homo’s en lesbo’s met een kinderwens
Lees ook:‘Een VROLIJK gesprek met …’ Tom De Cock over adoptie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>