O’G3NE treedt tijd Songfestival op in ontwerpen van Tycho Boeker

De meidengroep O’G3NE is onlangs afgereisd naar Kiev, om namens ons land mee te strijden tijdens het Eurovisie Songfestival. Donderdag 11 mei staan ze in de tweede halve finale. De drie zusjes treden op in ontwerpen van Tycho Boeker. Hij ontwierp onder meer de kleurrijke opvallende creaties van Dolly Bellefleur.

Volgens de Amsterdamse diva ontwierp hij al haar creaties sinds ze in 1989 het levenslicht zag. ‘Douze Points, Tycho’, grapt ze op Facebook. ‘Ik kom snel weer een nieuwe robe bij je doorpassen.’ Boeker ontwierp eerder ook de outfitjes van de Toppers en Trijntje Oosterhuis voor het Songfestival. Oosterhuis ruilde haar gewaagde creatie op het laatste moment in voor een nogal onflatteus broekpak.

Lees ook:Lady Gaga draagt jurken Nederlandse ontwerper Taminiau
Lees ook:Reminder: ‘Douze Points Live’ in Groningen Forum
Lees ook:Zaterdag 14 mei: Douze Points Live! in Groninger Forum
Lees ook:Dolly Bellefleur hertaalt ‘Slow Down’ van Douwe Bob: ‘Ontspan’
Lees ook:Het is zeker: Trijntje Oosterhuis gaat naar Songfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>