Dolly Bellefleur hertaalt ‘Slow Down’ van Douwe Bob: ‘Ontspan’

Het wordt zo zoetjes aan traditie: Dolly Bellefleur heeft de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival ook dit jaar hertaald en uitgegeven. Het nummer ‘Slow Down‘ van Douwe Bob is hertaald als Ontspan‘.

Eerder hertaalde Amsterdamse meest bekende diva Hello van Adele in “Hallo’ en de songfestivalnummers ‘Calm after the Storm‘ van The Common Linnets en ‘Walk Along‘ van Trijntje Oosterhuis (de laatste song in ‘Loop naar de maan‘).

Lees ook:Dolly Bellefleur hertaalt ‘Hello’ van Adele
Lees ook:Dolly Bellefleur maakt hertaling van Songfestivallied ‘Walk Along’
Lees ook:Waylon voor Nederland naar Eurovisie Songfestival 2018
Lees ook:Het is zeker: Trijntje Oosterhuis gaat naar Songfestival
Lees ook:Dolly Bellefleur: ‘Stap uit je schaduw’ (hertaling van ‘Lights and shadows’)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>