Lady Gaga draagt jurken Nederlandse ontwerper Taminiau

Lady Gaga draagt in een nieuwe videoclip bij het nummer ‘You and I’ twee creaties van de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau. ‘Het was heel leuk, ik ben heel blij’, zei hij tegen RTL Boulevard. Gaga zag zijn jurken tijdens de Fashion Week en nam meteen contact op. Taminiau maakte een jurk met vleugels en een met bloemen en ontwierp laarzen.

Vleugels, bloemen en schoeisel zijn van kurk. Taminiau had geen direct contact met de superster: ‘Dat gaat via tussen personen’. Eerder ontwierp hij de beroemde postzakjurk voor prinses Máxima (een gerecycled postzakpakje met de Nederlandse vlag erin verwerkt). In december droeg Gaga ook al een creatie van de Nederlander.

Lees ook:Máxima steunt homo-emancipatie
Lees ook:Erwin Olaf kiekt Máxima
Lees ook:Lady Gaga laat publiekelijk tattoo op achterhoofd zetten
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady Gaga speelt biseksuele hoteleigenares in nieuwe seizoen American Horror Story

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>