Lady Gaga gaat trouwen

Lady Gaga gaat trouwen. Dat heeft de Amerikaanse popster zelf bevestigd. Op Valentijnsdag heeft haar lover, acteur Taylor Kinney, de superster ten huwelijk gevraagd. Ze ontmoetten elkaar in 2011 op de set van haar video ‘You & I‘. Lady Gaga zette een foto van haar verlovingsring op Instagram.

In een interview had de zangers al eens laten weten dat ze ‘ja’ zou zeggen, als Kinney haar ten huwelijk zou vragen. Hij speelt in de NBC-serie ‘Chicago Fire‘ en is ook te zien in ‘Zero Dark Thirty‘. Lady Gaga treedt komende zondag op tijdens het Oscars Gala in Hollywood.

Lees ook:Drie Music Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Duet Elton John & Lady Gaga op Grammy Gala
Lees ook:Wanneer Lady Gaga naar kantoor gaat
Lees ook:Lady Gaga als drag king op MTV Awards
Lees ook:Lady Gaga grossiert in prijzen tijdens MTV Gala

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>