Lady Gaga laat publiekelijk tattoo op achterhoofd zetten

Tijdens de presentatie van haar parfum heeft Lady Gaga een tattoo op haar achterhoofd laten zetten. In het Guggenheim Museum in New York kwam ze op in een grote parfumfles, slechts gekleed in lingerie. Daarna liet de superster een afbeelding van een engel op haar achterhoofd laten tatoeëren. Eerder deze week zette ze een foto van haar half kaal geschoren achterhoofd op Twitter. Beroemdheden als Yoko Ono, Paris Hilton en Lindsday Lohan waren op het feest aanwezig.

In het museum liet Lady Gaga ook een korte film liet zien die ze met regisseur Steven Klein maakte. Haar luchtje heet ‘Fame’ en bestaat uit een zwarte vloeistof die zijn kleur verliest als het op de huis wordt gespoten. Gaga wilde dat haar nieuwe parfum ‘als een dure prostituee’ zou ruiken: het luchtje ruikt onder meer naar ‘tranen van belladonna, geplette abrikozen en een combinatie van saffraan en honingdruppels’. Op maandag 17 en dinsdag 18 september staat de Amerikaanse superster in de Amsterdamse Ziggo Dome.

Lees ook:Lady Gaga herstelt van heupoperatie
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady Gaga opnieuw in Amsterdam gespot
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>