Oscarwinnaar Moonlight vanaf donderdag in meer bioscopen te zien

Vanaf komende donderdag zal de Oscarwinnende film Moonlight in meer bioscoopzalen te zien zijn. Eind januari ging de film uit in 36 zalen, maar dat aantal wordt verviervoudigd. Moonlight trok in een maand tijd 150.000 bezoekers: dat is al meer dan de twee vorige Oscarwinnaars Spotlight en Birdman.

Zondag kreeg de film drie Oscars: beste film, beste mannelijke bijrol en beste scenarioscript. In eerste instantie ging de belangrijkste Oscar (beste film) naar La la Land, maar er bleek een foute envelop te zijn uitgedeeld. De grootste Oscarblunder aller tijden bleek te zijn veroorzaakt door … een twitterende accountant.

Lees ook:Moonlight wint Oscar voor beste film
Lees ook:Homodrama ‘Moonlight’ goed voor acht Oscar-nominaties
Lees ook:Bafta voor acteur homorol
Lees ook:‘Homofilm’ Moonlight grote winnaar Gotham Awards
Lees ook:Oscarnominaties voor homo- en lesborollen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>