Apple doneert deel winst aan strijd tegen aids

Maandag 1 december 2014 is het Wereld Aids dag. In dit kader doneert computergigant Apple een deel van de winst aan de strijd tegen aids. In de App Store zijn 25 apps te downloaden met exclusieve nieuwe content. Bij de aanschaf van onder meer Angry Birds, Garage Band en FIFA 15 wordt dit goede doel gesteund.

Daarnaast doneert Apple een nog niet nader bekendgemaakt percentage van de winst die het bedrijf maakt tot de komende feestdagen. Op Black Friday (dit jaar op vrijdag 28 november) en Cyber Monday (maandag 1 december) worden altijd erg veel i-Phones en Mac Computers verkocht.

Lees ook:Wereld Aids Dag 2014: Angela Groothuizen met enorm aids lint op het Museumplein
Lees ook:Tim Cook volgt Steve Jobs op als topman Apple
Lees ook:Wereld Aids Dag 2014
Lees ook:Wereld Aids Dag 2013
Lees ook:Apple verwijdert homogenezende app

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>