Sharon Osbourne: ‘Veel homo’s in entertainment industrie nog altijd in de kast’

De Britse voormalig X Factor jurylid Sharon Osborne zegt veel homo’s in de entertainment industrie te kennen, die nog altijd in de kast zitten. ‘Ze leven een leugen. Ik veroordeel  ze niet, maar het is triest dat mensen dat moeten doen en niet de moed of de kracht hebben om hun leven te leiden zoals ze dat bij hun geboorte hebben meegekregen.’ Osborne noemde geen namen. 

Over mede-jurylid Simon Cowell, waarover de laatste tijd geruchten de ronde doen over zijn vermeende homoseksualiteit, zei ze: ‘Zoveel mensen vragen me of Cowell homo is. Ik snap niet hoezo, maar ik denk dat het komt door wat hij uitstraat. Hij heeft iets homo-achtigs over zich – wat ik geweldig vind!’

Lees ook:X Factor-baas Simon Cowell: ‘Ik ben geen homo’
Lees ook:Globe: prins Charles is gay
Lees ook:Ondanks kritiek voert sultan Brunei shariawetten toch in
Lees ook:Tv-tip: ‘So auf Erden’ vanaf 20.15 uur op de ARD
Lees ook:Plotselinge vertrek COC voorzitter roept vragen op

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>