Globe: prins Charles is gay

Neem een willekeurige prins en geheid dat ooit  ergens het gerucht opduikt dat hij homo is. Ditmaal moet de Britse kroonprins Charles (1948) eraan geloven, over wie overigens al langer geruchten de ronde doen. Volgens roddelblad Globe is hij gay en heeft hij de afgelopen dertig jaar geheime relaties met mannen gehad. Het huwelijk met Diana was er om zijn ware aard te verhullen en ook zijn relatie met Camilla Parker zou een farce zijn. Sterker nog: volgens de Globe zou zij hem uit de kast hebben gehaald.

 

Zijn jongere broertje Edward (1964), graaf van Wessex, bleef in het verleden ook niet gevrijwaard van roddels en geruchten: in 1987 verruilde hij een militaire carrière met het Londense theaterwereld en werkte voor twee theatercompagnies. In 1990 ontkende hij in de Daily Mail dat hij gay zou zijn. Inmiddels is hij getrouwd met Sophie Rheys-Jones; het paar heeft twee kinderen. Ook zijn vrouw ontkende zijn vermeende homoseksualiteit in News of the World, maar de pers was hier niet van overtuigd en bleef cynisch.

Lees ook:Georgina Verbaan en Jelka van Houten spelen lesbisch stel in nieuwe film
Lees ook:Matt Borner wint Globe voor rol in ‘The Normal Hart’ en gaat Montgomery Clift spelen
Lees ook:Pro-gay training voor soldaten VS
Lees ook:Postuum Golden Globe voor Heath Ledger
Lees ook:Komt Will & Grace terug op tv?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>