Ilse de Lange en Waylon als The Common Lennets naar Songfestival

De geruchten deden al een week of wat de ronde, maar maandag wed het bevestigd: Ilse de Lange en Waylon gaan volgend jaar namens Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen. Dat maakten ze maandag bekend op een persconferentie in de Wisseloord Studio’s in Hilversum. Dit jaar deed Anouk mee aan de wedstrijd; Nederland werd toen negende. De laatste keer dat ons land won, was in 1975.

Het duo hoopt als The Common Linnets het festival te winnen met een country/bluegrass-nummer. ‘Want dat is mooi en veelzijdig’, aldus De Lange. ‘We zijn nog bezig met schrijven’. Het duo wil er geen grote circusact van maken. ‘Slechts twee stemmen, twee gitaartjes en je hart uitstorten’, zei de zangeres. Ilse en Waylon gaan ook een album opnemen als The Common Linnets. Ze zijn al een paar keer naar Nashville geweest om daar songs te maken.

Lees ook:Eurovisie Songfestival: gaan ‘we’ winnen?
Lees ook:Waylon voor Nederland naar Eurovisie Songfestival 2018
Lees ook:Samen kijken naar Songfestival
Lees ook:Conchita wint Songfestival
Lees ook:Russische homokoppels trouwen tijdens Eurovisie Songfestival in Kopenhagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>