Drie dames debuteren bij boekhandel Vrolijk

Zaterdag 16 juni 2012 presenteert de Amsterdamse roze boekhandel Vrolijk in samenwerking met boekhandel/uitgeverij ’t Verschil het werk van drie debuterende dames: ‘Drie dames, drie disciplines, drie debuten’. Sara Coster schreef het waargebeurde verhaal ‘De wens van de vaders’, Isabelle van Ewijk haar fictiedebuut ‘Verpand’ en Daantje Schrauwen de gedichten– en tekeningenbundel ‘Ik zou met de dag meer van jou’. Het programma start om 16.30 uur (toegang vanaf 16.00 uur).

 

De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Daarnaast verzoekt de boekhandel geïnteresseerden via [email protected] te laten weten dat ze komen. Boekhandel Vrolijk zit aan de Paleisstraat 135 in Amsterdam, pal achter het Paleis op de Dam.

Lees ook:Godfried Gabriel in Vrolijk zaterdag 5 juli over coming out in Urk
Lees ook:Gay bookshop Vrolijk failliet
Lees ook:‘Een VROLIJK gesprek met …’ Tom De Cock over adoptie
Lees ook:Presentatie boek over homo/ lesbisch ouderschap
Lees ook:Boekhandel Vrolijk – laatste homoboekhandel in Amsterdam – heeft het moeilijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>