Gay bookshop Vrolijk failliet

Boekhandel Vrolijk aan de Amsterdamse Paleisstraat is failliet verklaard. Wat er gaat gebeuren is nog niet duidelijk. ‘Hopelijk kunnen we op een andere manier verder’, meldt Vrolijk op Facebook, maar ‘op last van de curator kunnen we in ieder geval voorlopig geen nieuwe boeken of dvd’s bestellen.’

Betalingen kunnen alleen met PIN gebeuren een website-bestellingen zijn niet meer mogelijk. ‘Kom dus langs en zie of er wat van je gading in voorraad is. Je steunt de zaak daarmee sowieso.’  Vrolijk opende in 1984 in een kelder aan de Voetboogstraat en verhuisde in 1999 naar de Paleisstraat.

Lees ook:Boekhandel Vrolijk – laatste homoboekhandel in Amsterdam – heeft het moeilijk
Lees ook:‘Een VROLIJK gesprek met …’ Tom De Cock over adoptie
Lees ook:Drie dames debuteren bij boekhandel Vrolijk
Lees ook:Presentatie boek over homo/ lesbisch ouderschap
Lees ook:Godfried Gabriel in Vrolijk zaterdag 5 juli over coming out in Urk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>