Boekhandel Vrolijk – laatste homoboekhandel in Amsterdam – heeft het moeilijk

Boekhandel Vrolijk aan de Paleisstraat 135 in Amsterdam is de enig overgebleven homoboekhandel in de hoofdstad, maar de winkel heeft het moeilijk. In 2013 dreigde al een faillissement, maar die kon voorkomen worden. Eigenaar Leendert Rietveld is bezig met een nieuw reddingsplan. Samen met andere partijen studeert hij over een reddingsplan.

De rekeningen kunnen al enige tijd niet meer worden betaald en sinds twee manden levert het Centraal Boekhuis niets meer. In 2014 werd nog het dertigjarig bestaan gevierd. Vrolijk opende in 1984 in een kelder aan de Voetboogstraat 7 en verhuisde in 1989 naar het huidige pand, op een steenworp afstand van de Dam.

Lees ook:Godfried Gabriel in Vrolijk zaterdag 5 juli over coming out in Urk
Lees ook:Boekhandel Vrolijk Amsterdam gaat weer open!
Lees ook:Henk Krol terug als lijsttrekker van 50Plus
Lees ook:Hiv sneltest in de avonduren
Lees ook:Helmond krijgt ‘homo-verkeerslichten’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>