Lesbian Vampire Killers grootste filmflop 2009

De film ‘Lesbian Vampire Killers’ is de slechtste film van 2009. Dat bleek uit een poll onder 20.000 Britten. De komische horrorfilm met Gavin & Stacey sterren als James Corden en Matthew Home werd zo’n beetje door iedereen verguisd vanwege de flauwe humor en ‘zwakzinnig’ script. Het gaat over een duo dat als vriendenstel in een dorp in de val is gelopen en wordt omsingeld door lesbische vampieren. Recencenten van Britse kranten noemden de film ‘ronduit verschrikkelijk’ en ‘helemaal niet grappig’. Alleen dagblad The Sun kon er ‘ergens wel om lachen’.

Vorig jaar uitte een groep vrouwen, ‘The Angry Lesbians’ hun woede: ze vonden het vertoonde ‘stereotiep’ en ‘neerbuigend’. Ook de gay film ‘Marley & Me’ van Sasha Baron Cohen’s alter ego Bruno staat in de onderste regionen. Bovenaan eindigden de nieuwste Star trek film, Slumdog Millionaire en The Wrestler.

Lees ook:LUL Verhalen als antwoord op de Vagina Monologen
Lees ook:Amerikaanse dvd van Britse film ‘Pride’ rept met geen woord over homo’s
Lees ook:Hedwig and the Angry Inch in Kleine Komedie Amsterdam
Lees ook:‘Sherlock’ schrijver: ‘Voor de laatste keer, Holmes is geen homo!’
Lees ook:Puinhoop tijdens Gay Pride Boedapest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>