Tom Cruise tweede man Scientology?

Tom Cruise heeft het imago van de ideale schoonzoon, maar de geructen doen al jarenlang de ronde over zijn vermeende homoseksualiteit. Dat het personage van deze all-American-guy nog veel gecompliceerder ligt, blijkt wel nu in de media ophef is ontstaan over het nieuwe boek van Andrew Morton:  ‘Tom Cruise, An Unauthorized Biograph’. De advocaten van de acteur zijn daar niet blij mee.

Hier enkele details van beweringen uit het boek: - Hij schijnt tweede in rangorde te zijn bij de Church of Scientology.
- Nummer één bij Scientology, David Miscavige, legde een enorm bloemenveld aan voor Tom Cruise, zodat hij na zijn trouwen met Nicole Kidman daar met haar samen doorheen kon rennen.
- Kidman durft zich niet uit te spreken over Scientology: bang dat ze is dat deze groep audio-opnamen naar buiten zal brengen met hierop haar persoonlijke seksuele fantasieën.
- Cruise probeert nu David en Victoria Beckham bij de club te krijgen.
- Op een groot landgoed in Hemet Californie heeft Miscavige een geheim onderkomen, waar hij samenwoont met de meest devote aanhangers. Sommige aanhangers geloven dat Kate Holmes bezwangerd is met het sperma van L. Ron Hubbard.
- Penelope Cruz wist uit de greep van deze club te ontkomen door de hulp van haar vader en een organisatie die hiervoor speciaal hulp biedt.
 
In de Daily Mail wordt de zoon van Hubbard, Ronald De Wolf, gequote, die in een interview in Playboy uitviel naar zijn vader: ‘Ze hebben de complete controle over iemand, wanneer ze de seksuele fantasieën van zo iemand eenmaal op tape hebben. Bij Scientology is de focus gericht op seks, seks en nog een seks. Het eerste wat ze willen weten in een gesprek met jou als nieuw lid, zijn jouw seksuele afwijkingen. Ze hoeven alleen een kinky kant van je te vinden, wat dat ook maar mogen zijn aan dromen of fantasieën. Wanneer ze dat eenmaal weten, halen ze een ring door je neus en kunnen ze alle kanten met je op. Je belooft aan al hun fratsen te voldoen, of ze dreigen ermee je fantasieën naar buiten te brengen’.
Volgens de tabloid vertelt het boek niets over de seksuele voorkeur van Cruise.
Scientology zal not amused zijn met al die publiciteit, gezien eerder processen die zij bijvoorbeeld in 1996 tegen schrijfster Karin Spaink aanspanden, toen zij informatie over Scientology op haar site plaatste.
En wat te denken van een schokkende expositie, die volgende maand opent in het Post CS-gebouw in Amsterdam: betaald en opgezet door een aan Scientology gelieerde organisatie, om te waarschuwen tegen de psychiatrie?
    

Lees ook:Scientology topvrouw drie jaar in gevangenkamp vanwege lesbische zoen
Lees ook:Hollywood regisseur noemt Scientology antihomo
Lees ook:Homo’s: pas op voor Scientology
Lees ook:Wikipedia blokkeert Scientology
Lees ook:Scientology voor homo’s niet ongevaarlijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tom Cruise tweede man Scientology?

  1. Mirko di Wallenberg

    Persoonlijk vind ik Tom Cruis een verschrikkelijke vent! Niet alleen door zijn gedrag tijdens een Oprah-show nav zijn verloving met Katie Holmes maar vooral zijn macho gedrag waardoor ik zeker weet dat hij homo is en dus eigenlijk een Rock Hudson bis! Binnen enkele jaren zal dat verhaal wel naar buitenkomen. Hij is gewoon gevlucht in de Scientology om zijn geheime verlangens verder bot te vieren terwijl zij hem beschermen door de minnaars af te dreigen en hem gebruiken als een uithangbord voor de sekte! Gelukkig is zijn ster in Hollywood tannende en floppen zijn laatste filmen geweldig!

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Hollywood regisseur noemt Scientology antihomo | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>