Scientology topvrouw drie jaar in gevangenkamp vanwege lesbische zoen

gayafb3Nora Crest bevond zich jarenlang in de hoogste rangorde van de Scientology Church en ‘coachte’ John Travolta en de kinderen van Tom Cruise en Nicole Kidman na hun scheiding. Ze viel van haar voetstuk toen ze betrapt werd tijdens het zoenen van een andere vrouw. Daarna sloot de sekte haar drie jaar lang op in een gevangenkamp. Daarover vertelt de nu 39-jarige ex-Scientologist dit weekend in de Daily Mail. Inmiddels is ze getrouwd met een andere ex-Scientologist en samen hebben ze twee kinderen.

Ze werd naar een geheim werkkamp in het zuiden van Californië gebracht en werd daar dag en nacht in de gaten gehouden. Als ze naar de wc moest, gingen er vijf mensen mee. Ze moest 80 uur per week werken en werd gefolterd als ze te langzaam werkte. ‘Het was de ergste tijd van mijn leven’, zegt ze achteraf, waarin ze naar eigen zeggen werd ‘rond gesleept, geslagen, vernederd en gefolterd, alleen maar omdat ik het lef had om een andere vrouw te begeren.’ Volgens de Scientology-leer is homoseksualiteit een ziekte die moet worden genezen. ‘Waardelozer dan homoseksualiteit kent de sekte niet’, aldus Crest. Ze wist te ontsnappen door een fles bleekwater te drinken. Daardoor moest ze naar een ziekenhuis.

Lees ook:Bokslegende Maloney leefde al twee jaar als vrouw toen ze 18 was
Lees ook:Macedonië wordt geen EU-lid als homoseksualiteit moet worden geaccepteerd
Lees ook:Homofobe senator blijkt zelf homo
Lees ook:Handboekje voor de transseksuele vrouw
Lees ook:Scientology voor homo’s niet ongevaarlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>