‘Sex in the City’: nog eventjes geduld

IMG_20160516_112236Bijna is-ie er: de langverwachte en vooraf tot in de treuren aangekondigde film ‘Sex & the City’. Met alle heisa vooraf zou de film wel eens kunnen tegenvallen … maar laten we daar niet van uitgaan. Of ik de dames individueel eigenlijk kan uitstaan, weet ik niet, maar de vijfde hofdrol, de stad New York, maakt alles goed. Dus hopelijk eet het viertal weer peperdure hamburgers in trendy restaurants, doet ‘facing downward dog’ houdingen in yogalessen tussen prachtige afgetrainde citylijven en verkeren ze veel in de homoscéne van de moeder aller city’s.

De centrale figuur van het viertal, Sarah Jessica Parker, smeekte de media om de plot niet te verklappen. Afgelopen maandag beleefde de film een voorpremière in Londen. Vanaf 30 mei is de film voor iedereen te zien. Ach, we kunnen toch wel even wachten? Stel je voor dat je bij de serie van tevoren had geweten dat Samantha meloenen door de ruiten zou smijten, stinkjaloers op twennies met opgepimpte tieten. Of dat Charlotte zich ergert aan remsporen, die haar vriendje op haar smetteloos witte meubeltjes achterlaat, als hij poedelnaakt in haar huis rondstruint. Of dat Carrie een stoplichtrelatie met Big heeft. Als ik dát van tevoren had geweten: hmm, ik weet het niet, misschien had ik die serie dan wel helemaal niet zo leuk gevonden. Nu is er tenminste de spanning van het niet-weten: altijd een lekker gevoel.

 

 

Lees ook:GLAAD Media Award voor Caitlyn Jenner
Lees ook:Het is een feit: sitcom ‘Will & Grace’ komt terug!
Lees ook:Roze sloffen gooien: de homoversie van schoenen smijten
Lees ook:Golden Girl Dorothy Zbornak overleden
Lees ook:Tv-serie ‘Feud, Bette and Joan’ hopelijk snel ook hier te zien

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Sex in the City’: nog eventjes geduld

  1. Pingback: Sex and the City-ster kondigt lesbo-verloving aan | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>