Kroonprins koos nummer van Wouter Hamel

IMG_20160518_141156Willem Alexander koos een nummer van Wouter Hamel als verzoekplaat, toen hij 3 dj’s op het Plein in Den Haag officieel voor zes dagen in het Glazen Huis opsloot. De actie ‘Serious Reuest’ voor schoon water over de hele wereld kon beginnen. Iedereen die geld doneert, kan een verzoeknummer aanvragen.

Dat kan toch bijna geen toeval zijn? Gay.blog.nl zette een blog over Hamel meteen na een foto van de getatoeëerde prins. Wisten wij soms meer? Moeten wij nu bij BVD of RVD tekst en uitleg komen geven?

Hemel

Lees ook:Wouter Hamel toert door het land
Lees ook:Wouter Hamel: ‘geen rolmodel voor homo’s’
Lees ook:Wouter Hamel in theater opgesloten
Lees ook:Gouden Notenkraker voor Wouter Hamel
Lees ook:Belgische studente krijgt bakken hate mail vanwege foto met okselhaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kroonprins koos nummer van Wouter Hamel

  1. jaap de herttocht

    De Publieke Omroep toch die aan het einde v.h. jaar publiekelijk een wit voetje wil halen met de zure belasting centen van u en ik we krijgen dus een koekje van eigen deeg voorgeschoteld. Wanneer alle dj’s en BN’ers die goeddoennerijgeilzijn nu eens een dagdeel van hun tonnen looninkomsten zouden afstaan heb je meer geld binnen dan burgers kunnen verzamelen. Waarom heeft die mooie prins niet de gouden koets verkocht? Waarom beslissen we wel in oorlog te blijven met Irak en Afganistan en leren we soldaten niet waterputten slaan? Goed maar dan zal ik wel als azijn pissurt klinken? Circus 3FM u vraagt wij draaien, letterlijk en figuurlijk. Meneer de president, slaap zacht.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>