Wouter Hamel in theater opgesloten

IMG_20160518_141156Een vreemd bericht in het AD. Wouter Hamel heeft in de nacht van zaterdag op zondag enkele uren opgesloten gezeten in theater Castellum in Alphen. Na afloop van zijn voorstelling wilde het rolluik van de laad -en losruimte niet open. Vreemd, omdat je toch zou denken dat er in zo’n theater voor, tijdens en na de voorstelling personeel rondloopt, achter de kassa, in de foyer en op het toneel. Zijn die dan als kippen zonder kop naar huis geraced, het paasweekend tegemoet, zonder even te checken of iedereen weg is?

 

Zoals dat in een gemiddelde winkel, museum, school, noem maar op, ook altijd gebeurt? Misschien zaten Hamel en zijn bandleden in de kleedkamer te dollen en had niemand wat in de gaten. Ze konden pas naar buiten nadat rond twee uur zondagochtend een gat in het rolluik was gezaagd. Het clubje doodde de tijd met een partijtje voetbal op de lege balletvloer, schreef Hamel op Twitter: ‘We zullen Alphen nooit vergeten.’ Het optreden in Alphen was onderdeel van de theatertour die Hamel tot begin mei door het land maakt. In de tweede helft van mei treedt Hamel op in Seoel, Tokyo en Osaka.

Lees ook:Wouter Hamel toert door het land
Lees ook:Honderdste voorstelling In bed is het fijn toeven
Lees ook:Zilveren Harp voor Wouter Hamel
Lees ook:Première popmusical Coming Out
Lees ook:Gouden Notenkraker voor Wouter Hamel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>