Lady Gaga in ondergoed bij honkbal

IMG_20160518_141116Lady Gaga, nooit te beroerd om voor opschudding te zorgen, verscheen dit weekend in nauwelijks meer dan haar ondergoed bij een honkbalwedstrijd van de New York Yankees. Ze droeg er nog net een wijd openstaande Yankees blouse overheen. Na de verloren wedstrijd schijnt de zangeres nogal aangeschoten de kleedkamers van de Yankees te zijn verdwenen, iets dat tegen de regels van de honkbalclub is.

Volgens geruchten is ze er nu dan ook niet meer welkom, maar een manager van de Yankees ontkent dat. ‘We sturen sterren niet weg’, zei hij, al voegde hij eraan toe dat het niet gebruikelijk is dat zij na een verloren wedstrijd in de kleedkamer komen. Twee weken geleden veroorzaakte Lady Gaga ook al een rel tijdens een honkbalwedstrijd in New York, toen ze halverwege de wedstrijd naar binnen kwam en door het publiek werd uitgejouwd. De 24-jarige dame was not amused en stak haar middelvinger op.

Lees ook:Lady Gaga zoekt transseksuelen voor nieuwe clip
Lees ook:Lady Gaga gaat trouwen
Lees ook:Lady Gaga wil duet met Susan Boyle
Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga leading lady in Twitterland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>