Amsterdam: steekpartij cruiseplek Oosterpark

Vrijdagavond is in het Amsterdamse Oosterpark een man neergestoken en zwaargewond geraakt. De plek staat bij de politie bekend als een homo-ontmoetingsplaats. Het slachtoffer werd meerdere malen gestoken. De politie moest de man reanimeren, daarna is hij naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het met hem gaat, is niet bekend. Update zondag: het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden. De politie is op zoek naar vier mensen die mogelijk bij de steekpartij waren betrokken. Ze zouden zijn gezien in de omgeving van het Tropenmuseum, naast het Oosterpark. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000, of met politiemedewerkers van Roze in Blauw, 088-1691234.

Lees ook:Amsterdam: neergestoken man Oosterpark overleden
Lees ook:Verdachte aangehouden voor moord in Oosterpark Amsterdam
Lees ook:Doodgestoken Poolse man gecremeerd – politie zoekt nog altijd daders en motief
Lees ook:Getuigen gezocht zware mishandeling Tilburg
Lees ook:Homo ernstig mishandeld in Vondelpark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>