Getuigen gezocht zware mishandeling Tilburg

Maandag 30 oktober vraagt het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht voor een zware mishandeling van een 45-jarige man in het centrum van Tilburg in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 augustus. Op het Stadhuisplein werd hij na het stappen door vier jongens achtervolgd, uitgescholden voor homo en toen hij viel, werd hij geschopt en geslagen.

Het slachtoffer hield er blijvend letsel aan over aan zijn schouder en voet. In het programma worden beelden getoond van de daders tijdens de achtervolging en de mishandeling. De politie zoekt mensen die de daders herkennen, en één specifieke getuige, die het slachtoffer hielp door één van de daders tegen te houden. Getuigen kunnen terecht bij de opsporingslijn 0800-6070, anoniem via 0800-7000 en bij Roze in Blauw.

Lees ook:Transgender Amsterdam door groep belaagd met stuk hout
Lees ook:Man vastgebonden aan boom op cruisingplek
Lees ook:Drenthe: man mishandeld ‘omdat hij homo is’
Lees ook:Homo aangevallen in Amsterdam
Lees ook:Tilburgse homo-mishandelaar meldt zich bij politie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>