COC Limburg organiseert gespreksgroepen

In april 2010 start COC Limburg met nieuwe gespreksgroepen. Ben je er net achter dat je homo- of biseksueel bent? Of weet je het al langer, maar wil je er toch eens met anderen over praten? Misschien is deelname aan een COC gespreksgroep iets voor jou. COC Limburg organiseert twee keer per jaar gespreksgroepen voor homo- en biseksuelen, in het voor- en najaar (bron: persbericht).

 

De groep bestaat uit zowel mannelijke als vrouwelijke deelnemers en kan bestaan uit homo- en biseksuelen. De groepen zijn niet op therapeutische basis, maar ‘gewoon in een kleine groep onder begeleiding van twee medewerkers van COC Limburg’. Er wordt gesproken over de persoonlijke belevenis van homo- en biseksualiteit, waarbij verschillende thema’s aan bod komen, zoals: coming-out, hoe geef je homo- of biseksualiteit een plaats in je leven, relaties en uitgaan. De groep is bedoeld voor mensen die eens met anderen willen praten over zaken waar je tegenaan kunt lopen als je ontdekt dat je je aangetrokken voelt tot mensen van je eigen geslacht. Deelnemers kunnen zich tot 27 maart 2010 aanmelden voor deze gespreksgroep. Dat kan via de gespreksgroepensite  of via [email protected] (ook voor nadere informatie).

Lees ook:COC Werkgroep Transgender Limburg start gespreksgroep voor en door lotgenoten
Lees ook:Onderzoek COC Amsterdam: OnBIkend maakt onBImind
Lees ook:Tentoonstelling Bi in Beeld in Arnhem
Lees ook:Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:Gespreksgroep voor holebi-jongeren bij COC Haaglanden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>