Gespreksgroep voor holebi-jongeren bij COC Haaglanden

Dit voorjaar organiseert COC Haaglanden een nieuwe gespreksgroep voor jongeren met lesbische, homo- en biseksuele gevoelens in de leeftijd van 18 tot 28 jaar. Ben je tussen de 18 jaar en 28 jaar en heb je als meid gevoelens voor andere meiden? Of als jongen (ook) op jongens? Of heb je interesse voor zowel jongens als meiden, maar is het allemaal nog erg spannend? Dan is anderen ontmoeten en er samen over spreken misschien wel iets voor jou. Die eerste stap kan groot zijn. Misschien ben je nog onzeker over je gevoelens. En lang niet altijd is het vanzelfsprekend om ermee bij familie en vrienden aan te kloppen. Misschien heb je al een aantal stappen genomen, maar is het toch fijn om in een groep andere jongeren te ontmoeten en ervaringen te delen. Je bent welkom met al je vragen, overwegingen en ervaringen (bon: persbericht).

In zes bijeenkomsten kan je andere jongeren ontmoeten in een gezellige en veilige sfeer. Samen worden er thema’s besproken zoals coming out, verliefd zijn, uitgaan en seks, maar ook religie en ouders, kortom: alles wat met homo-zijn te maken heeft, kan aan bod komen. De thema’s kunnen we samen vaststellen. Deelname is kosteloos. De bijeenkomsten zullen worden gehouden op een donderdagavond in het pand van COC Haaglanden aan de Scheveningseveer 7 in Den Haag. De gespreksgroep wordt begeleid door Marianne en Stephan van COC Haaglanden. Dus wil je anderen ontmoeten en samen in gesprek over belangrijke, leuke en soms spannende onderwerpen, meld je dan aan! Je meldt jezelf aan door een e-mail te sturen naar [email protected] of [email protected] Via deze e-mail kan je ons ook bereiken voor alle vragen. Bellen kan ook op de woensdag en donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur op telefoonnummer (070) 364 48 88.

Lees ook:Jong&Out viert 1-jarig bestaan op nieuwe locatie in Zwolle
Lees ook:Hoe voorkomen we zelfmoord bij homo-jongeren?
Lees ook:GGD-Amsterdam: homovoorlichting bittere noodzaak
Lees ook:Kerkvaders geen begrip voor homojongeren
Lees ook:Jong&Out Meeting voor LHBT-jongeren in Zwolle: ‘Let the music take over’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>