Tentoonstelling Bi in Beeld in Arnhem

Het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) organiseert in samenwerking met de Bibliotheek Arnhem aan de Koningsstraat 26 de fototentoonstelling ‘Bi in Beeld‘. Maandag 4 maart 16.00 uur opent Gerben Karssenberg de tentoonstelling die tot 2 april te zien is. Karssenberg is raadslid van de gemeente Arnhem met in zijn portefeuille seksuele diversiteit. Aanmelden is niet nodig (bron: persbericht).

 

Programma:

- Welkomstwoord

- Toelichting op de expositie door Erwin Heyl, voorzitter van Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi)

- Openingstoespraak door Gerben Karssenberg, gemeenteraadslid Arnhem (CDA) met onder andere de portefeuille seksuele diversiteit

- Daarna is er gelegenheid tot bezichtigen, napraten en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De geportretteerden praten je bij.

Al vanaf 1991 komt het Landelijk Netwerk Biseksualiteit (LNBi) op voor de belangen van biseksuelen. Net als homoseksualiteit en heteroseksualiteit is biseksualiteit een zelfstandige seksuele oriëntatie: ‘het is dus niet een beetje homo en een beetje hetero’.

Lees ook:Opening expositie ‘Bi in Beeld’ in Nijmegen
Lees ook:De Nationale Heterotest
Lees ook:Vanavond drankje doen op LNBi Lentefeest Den Haag?
Lees ook:Holland BiCon 2013 in Rotterdam
Lees ook:LNBi: 25 jaar zichtbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>