COC Werkgroep Transgender Limburg start gespreksgroep voor en door lotgenoten

De werkgroep Transgender Limburg is met ingang van 2012 opgegaan in COC Limburg. Hierdoor kan Transgender Limburg haar activiteiten in 2012 uitbreiden. Eén van de nieuwe activiteiten een zelfhulp- en gespreksgroep, voor het eerst op zaterdag 28 april van 19:00 tot 20:30 uur bij het COC (Boogaardenstraat 43), met aansluitend een T&T avond in Café Rosé.

Het thema van de eerste bijeenkomst is: Welke problemen kom je tegen tijdens je transitie, bij het uit de kast komen of het leven in de gewenste genderrol? De werkgroep richt zich op mensen bij wie lichaam en geest niet overeenstemmen en die zich niet thuis voelen in de traditionele tweedeling van de maatschappij in mannelijk en vrouwelijk of zich ergens tussen deze geslachtsindeling in voelen zweven en hulp nodig hebben om hun leven vorm te geven op een manier die hen in staat stelt in de genderrol te leven die past bij hun gevoelde identiteit.

 

Bij voldoende belangstelling vindt er iedere twee weken een gespreksgroep plaats; alvast gepland staan zaterdagen 12 en 26 mei van 19:00 tot 20:30 uur. Heb je behoefte aan lotgenotencontact of heb je niemand waar je je verhaal aan kwijt kunt, meldt je dan via email aan bij Elize voor een vertrouwelijk intakegesprek: [email protected]. Ook als je geen interesse hebt in een gespreksgroep, maar wel een andere hulpvraag hebt op dit gebied, kunnen wij in veel gevallen wat voor je betekenen.

Lees ook:Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:COC Limburg organiseert gespreksgroepen
Lees ook:Transgender -en Travestieavond Limburg
Lees ook:Hij / Zij presenteren
Lees ook:Roze Plussers bijeenkomst vanaf 13 december ook in Parkstad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>