Homojongeren gevraagd voor tv-programma

De KRO start een nieuw tv-programma: ‘Ouders hebben geen seks‘. Het programma start in september op Nederland 3 en is gebaseerd op een succesvolle format van de BBC. Ouders en pubers leren met elkaar praten over onderwerpen, waarover ze tot nu toe amper met elkaar konden of durfden te spreken. De redactie van het programma zoekt kandidaten die eraan willen meedoen: ouders en pubers, liefst ook homoseksuele jongeren (bron: persbericht).

 

Het gaat over tieners die balen van de huisregels, maar niet durven vragen om meer vrijheden. Of over jongeren die seksueel actief zijn en dat thuis niet durven te vertellen. Omgekeerd over ouders, die de controle over hun kinderen kwijt zijn en vinden dat zij er op los leven. Een bekende seksuoloog helpt verstoorde relaties tussen ouders en pubers te herstellen. Ze moeten individueel en met elkaar opdrachten uitvoeren om elkaar te leren begrijpen. Doel is dat tieners en ouders (weer) met elkaar kunnen praten. De opnames beginnen in september. Interesse? Aanmelden kan via oudershebbengeensex of per mail naar [email protected] of bellen met 035-6777389. Alle aanmeldingen worden vertrouwelijk behandeld.

Lees ook:Lesbisch stel weg getreiterd
Lees ook:Te weinig seksuele voorlichting op Nederlandse scholen
Lees ook:Mulitmedia om multiculturele te verbeelden
Lees ook:Uitspaak ‘That is so gay’ uit den boze
Lees ook:Kwart jongeren duikt er gelijk bovenop bij eerste sekservaring

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>