Mulitmedia om multiculturele te verbeelden

In het kader van thee drinken, snuffelen en kennismaken hier nog een berichtje om elkaar beter te leren kennen. Nu vanuit Amsterdam Zuid-Oost voor een ‘multimediatalk’ op 15 maart 2007 georganiseerd door Imagine C (‘jonge instelling die de identiteit en cultuur van migranten in Nederland verbeeldt’ ?) Met debat, chatsessies, performances, videotalks, filmfragmenten, enfin heul veul dus.. probeert men antwoord op de vraag te krijgen: Who do you love?Door de heftige storm op 18 januari kon de multimediatalk helaas geen doorgang vinden. Daarom nu in de reprise: Who do you love?

Multimediatalk over liefde, seksuele diversiteit en relaties.

Hoe denk je over liefde? Welke eigenschappen heeft je ultieme lover en nog belangrijker val je op mannen of vrouwen? 

Datum:  15 maart 2007 Tijd: 19:00 uur – 21:00 uur
Locatie: Imagine IC
Gespreksleider: Andrew Makkinga
Toegang: gratis Het is moeilijk om ervoor uit te komen dat je homo bent en om over homoseksualiteit te praten. Daarom gaan we het er over hebben: over partnerkeuze, relaties, culturele verschillen en seksuele diversiteit. Hoe reageert jouw omgeving op jouw nieuwe liefde? Hoe denk je dat je ouders reageren als je uit de kast komt en maakt dan hun achtergrond iets uit? Onder leiding van Andrew Makkinga gaan jongeren aan de hand van filmfragmenten, spoken word en live chatsessies met elkaar in gesprek over liefde, gemengde relaties, homoseksualiteit en homofobie.Jong en oud spreken videoboodschappen in over liefde-tegen-beter-weten-in. Via MSN geven anonieme en internationale gasten antwoord op who do you love.  

Met oa:performance van Zulile- videotalks van jongeren over liefde en gemengde relaties- Filmfragmenten van de Roze Filmdagen, IDFA en Africa in the Picture- Live Chat met internationale gasten   Imagine IC, Bijlmerplein 1006-1008, 1102 ML Amsterdam, 020 489 4866, www.ImagineIC.nl.Imagine IC ligt op 2 minuten loopafstand van station Bijlmer.

Lees ook:Roze in Beeld Talkshow tijdens Roze Filmdagen
Lees ook:Wat is jouw mooiste moment van de Amsterdam Gay Pride?
Lees ook:Burgemeester hoofdstad Kazachstan: ‘media promoot homoseksualiteit en brainwasht kinderen’
Lees ook:Kerkvader ontslagen na inzegenen homorelatie
Lees ook:Zaterdag 21 mei: Walk of Love door Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>