Lesbozangeres Katie Reider gestorven

Reider gestorvenDe singer-songwriter Katie Reider uit Cincinnati is op dertigjarige leeftijd gestorven aan complicaties, na een strijd van twee jaar tegen een zeldzame gezichtstumor. Reider was lesbisch en actief in de homowereld. Ze trad op met lesbo-iconen als Melissa Ferrick, Michelle Malone en Catie Curtis. oewel recente behandelingen met chemotherapie hoopvol leken, stierf Reider maandagmorgen door een plotselinge hersenbloeding. Ze was een lid van OutMusic.com en trad regelmatig op bij Gay Pride feesten.   


    

In 2006 had ze duizenden fans over het hele land en had spots op national tv opgenomen. In mei lanceerde een fan en vriend van Reider, Lauren Fernandes, een website, waar fans één dollar konden doneren en een digitale compilatie van negen songs van Reider konden downloaden. De site, www.500kin365.org, was er om de familie van Reider te helpen haar ziekenhuiskosten te betalen.

Lees ook:Lauren Verster zoekt op tv uit of ze ‘lesbisch kan worden’
Lees ook:Homo’s voorspellen: Zweden wint Songfestival
Lees ook:PANN-Feest in Groningen
Lees ook:Homo’s stemmen op Zweden tijdens Songfestival
Lees ook:TV-tip: Lauren in ‘gay-capital’ Tel Aviv, maandag 22.00 uur NPO 3

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lesbozangeres Katie Reider gestorven

  1. Minora

    En alweer een mensenleven te vroeg afgenomen :(

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>