Homo’s stemmen op Zweden tijdens Songfestival

De Zweedse Eric Saade (20) heeft met zijn Eurovisie-inzending ‘Popular’ de OUTmusic Eurovision Award 2011 gewonnen (klik hier voor filmpje). Hij ontving de meeste stemmen in de poll van radiostation OUTmusic, website Gay.nl en lifestyle tv-zender OUTTV. Saade is daarmee favoriet bij Nederlandse en Belgische homo’s voor het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf (bron: persbericht).

 

Saade was zichtbaar verheugd met de award, die in Düsseldorf door OUTmusic werd uitgereikt: ‘Nóg een prijs, geweldig!’ Hij hoopt in de voetsporen van Lena te treden dit jaar. ‘Ik ben een groot fan van Lena, zij kreeg vorig jaar mijn twaalf punten’. Vorig jaar werd de OUTmusic award voor de eerste keer uitgereikt. Er werd toen massaal op Lena gestemd, die uiteindelijk ook het songfestival won. Of de Nederlandse homo’s ook dit jaar voorspellende gaven hebben, zal allereerst blijken in de tweede halve finale waar ook Nederland en België aan meedoen. Er zijn meer dan tienduizend stemmen uitgebracht op de poll, waarmee de peiling de grootste is onder de gay community in Nederland en België. Op de Nederlandse inzending van de 3J’s en de Belgische Witloof Bay kon niet worden gestemd.

 

OUTmusic is het radiostation in Nederland en België voor de homo- en likeminded luisteraar. Met een programma variërend van de nieuwste pop hits, lounge muziek tot songfestival specials. Zo is het beste van 50 jaar Eurovisie elke dag te beluisteren tussen 18:00 en 20:00 uur. OUTmusic is een samenwerking tussen lifestyle zender OUTTV en de grootste gay community Gay.nl. Het radiostation is op internet te beluisteren via www.outmusic.nl.

Lees ook:Homo’s voorspellen: Zweden wint Songfestival
Lees ook:Homo’s voorspellen winnaar Eurovisie Songfestival
Lees ook:Gay.nl en OUTTV lanceren radiostation ‘OUTmusic’
Lees ook:Homogemeenschap reikt homo-award uit op Eurovisiesongfestival
Lees ook:3 J’s onderaan in Google peiling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>