Vegan streaker komt atletiekgala ‘opleuken’

Paul de Leeuw kreeg hem niet klein: de Vegan Streaker laat weer van zich horen. Zaterdag komt hij de atletiekwedstrijden verstoren: dan wil hij in zijn nakie rondrennen door het Fanny Blankers Koen Stadion in Hengelo, als daar het jaarlijkse FBK-Gala plaatsvindt. Eerder verstoorde hij ook al het Rotterdam Tennis Tournament en Jumping Amsterdam. Mij gaat zo iemand alleen maar ergeren, maar de manspersoon zelf denkt op deze manier extra aandacht voor kwalijke dierpraktijken te genereren. Ik kan me minder exhibitionistische methoden voorstellen.

 

Hij kwam afgelopen seizoen in zijn nakie de tv-show van Paul de Leeuw binnenrennen en reageerde later verontwaardigd op zijn reactie. Paul riep: ‘Jij bent helemaal niet naakt! Een échte streaker hoort naakt’ en hij trok zijn slipje naar beneden. Naakte meneer was verbolgen dat heel Nederland zijn zakie had kunnen zien en dreigde met een rechtszaak. Dát loste Paul ludiek op door de keer erop de Rijdende Rechter in huis te halen. Die stelde de naaktloper in het ongelijk.

 

Lees ook:Paul de Leeuw wint van verongelijkte frutje
Lees ook:Paul de Leeuw en het verongelijkte frutje
Lees ook:Magazine voor Paul de Leeuw?
Lees ook:Paul de Leeuw brengt cd uit: ‘De Leeuw zingt Long’
Lees ook:Gay BBC presentator geeft toe dat hij teveel verdient

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Vegan streaker komt atletiekgala ‘opleuken’

  1. Thennie Molle

    The Vegan Streaker Rocks!!

      /   Reply  / 
  2. Phallus van Athene

    Zullen wij eens bij Jehova’s, Vegans en andere opdringerige fundamentalisten thuis gaan streaken? Wat mot dat volk toch feestjes van anderen met ‘hun oogkleppen en bord voor hun kop eigen gelijk’verstieren?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>