Homo’s verspreiden bacillen die vlees eten

IMG_20160520_150114Het blad Al-Saam, een Duits blad in de Arabische taal, schrijft in een artikel dat homo’s vleesetende bacillen verspreiden. Moslims kunnen homo’s maar beter  geen hand geven, want dan kunnen gevaarlijke bacteriën overspringen. Het verhaal heet ‘Een vleesetende bacterie en seksuele abnormaliteit’. Het artikel beschrijft dat homomannen dodelijke ziektes bij zich dragen, opgeleukt met sappige foto’s van allerlei huidziekten.         

Het blad wordt in de regio Berlijn gratis verspreid. De Homobeweging van Berlijn-Brandenburg (LSVD)  heeft aangifte bij de politie gedaan. De politie is een onderzoek begonnen naar de samenstellers van het artikel. ‘We doen een beroep op het liberale deel van de samenleving om ons hierbij te helpen’, zegt een woordvoerder van de LSVD. ‘We hebben ook de inzet nodig van senaatsleden die verantwoordelijk zijn voor integratie. Dit is een teken dat er iets gaande is.’ Overigens mogen moslims ook onbekende vrouwen geen hand geven. Zo was er een schandaaltje, toen een imam de toenmalig minister Rita Verdonk geen hand wilde geven. Verdonk was toen not amused.

Lees ook:Londense priester die homo’s dood wil stenigen verdedigt aanslag in Parijs
Lees ook:Zaterdag 8 april in Arnhem: HAND in HAND voor DIVERSITEIT
Lees ook:Rapper Ismo voor rechter wegens beledigingende teksten over homo’s en joden
Lees ook:‘Iedereen is wel een beetje lesbisch’
Lees ook:Thema-avond COC Deventer over homofoob geweld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>