Zaterdag 8 april in Arnhem: HAND in HAND voor DIVERSITEIT

Gay Horeca Arnhem roept iedereen op om zaterdag 8 april deel te nemen aan HAND in HAND voor DIVERSITEIT en om 17.00 uur naar het Jansplein in Arnhem te komen om samen hand in hand te staan en de slachtoffers die zaterdagnacht bruut werden mishandeld, een hart onder de riep te steken.

Zie ookAmsterdam marcheert #handinhand

‘Dit onrecht moeten we niet over ons heen laten gaan’, aldus de organisatie. ‘Het is tijd voor voor een signaal naar de samenleving: Nederland is een land waar iedereen zichzelf moet kunnen zijn, ongeacht geaardheid, gender, afkomst, gerloof of huidskleur! Hand in hand lopen mag geen angst opleveren, het tonen van genegenheid mag geen risico me zich meebrengen voor een verminkt gezicht.’

Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad
Lees ook:iT Revival op 6 juli bij COC Zwolle
Lees ook:Onno Hoes tekent verklaring van tolerantie
Lees ook:Acteurs ‘Suits’ #handinhand op Instagram
Lees ook:Maastricht tekent voor tolerantie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>