Vrijdag 9 juni: Take That life uit Londen bij Pathé

Vrijdag 9 juni is de Britse band Take That life te zien vanuit de Britse hoofdstad bij meerdere Pathé bioscopen. In de O2 Arena in Londen verzorgt Take That een concert in het kader van de release van hun achtste album, ‘Wonderland’.

“Spektakel gegarandeerd’, belooft Pathé, met gigantische hologrammen, circusartiesten en meer. Om 21.00 uur begint het voorprogramma, om 21.25 uur het concert van Take That. Tickets en steden: zie website.

Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Spectaculair concert van Take That live op het witte doek bij Kinepolis (9 juni)
Lees ook:Zaterdag 11 juni: Galakoor en Voca Me: ‘iAy Amor!’
Lees ook:Mika geeft concert in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>