Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst

Op woensdag 24 september staat de Amerikaanse superster Lady Gaga in de Amsterdamse Ziggo Dome. In het voorprogramma ‘schittert niemand minder dan Conchita Wurst‘, de kersverse winnares van het Eurovisie Songfestival. Dat waren de berichten van een paar maanden geleden, maar inmiddels blijkt dat ze niet komt.

Op haar eigen website staat niets vermeld. Lady Gaga begint op 16 september aan aan haar Europese tour ‘The Artpop Ball’, in Istanbul. Ziggo Dome meldt de Amerikaanse DJ Lady Starlight in het voorprogramma. Tickets en info: zie website. Na de show in de Ziggo Dome snelt DJ Starlight naar de afterparty in Paradiso. Met een beetje geluk komt Gaga met haar mee …

Lees ook:Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april
Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>