Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april

Lady Gaga komt naar Amsterdam en treedt op maandag 17 september 2012 op in de Ziggo Dome. Dat heeft de Amerikaanse superster dinsdag op haar website bekendgemaakt. Het concert maakt onderdel uit van haar Born This Way Ball tournee door Europa. De reguliere kaartverkoop start maandag 16 april om 10.00 uur. De poptempel heeft haar optreden inmiddels bevestigd.

 

Twee jaar geleden was Lady Gaga nog voor een concert in ons land: toen stond ze in het Gelredome in Arnhem en in Ahoy Rotterdam. De Ziggo Dome wordt de gloednieuwe poptempel naast de Amsterdam ArenA en opent 24 juni haar deuren. Marco Borsato bijt het spits af, daarna zijn al een hele rij artiesten geboekt, waaronder Pearl Jam, Madonna, Sting en Paul Simon.

Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam
Lees ook:Vandaag start kaartverkoop concert Madonna
Lees ook:Lady Gaga in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Lady Gaga in Gelredome

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april

  1. J. Strijker

    Raar dat American Express kaart-houders eerder kaarten mogen kopen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>