Zondag 24 april: PinkNoordSwing komt terug

IMG_20160524_150712Zondag 24 april is de tweede PinkNoordSwing op Broedplaats de Ceuvel, Korte papaverweg 2-4 in Amsterdam-Noord. We heten alle vrienden van de PinkNoord en hun vrienden van hartelijk welkom! De PInkNoordSwing vindt plaats in de Worksh!p. Berith Danse is de initiatiefneemster en zelf ook  lid van het PinkNoord. Net als bij de eerste editie gaan we lekker dansen op de muziek van DJ Wendel Kilano.

Luna Lunette gaat een nieuwe act laten zien op deze avond op onze intieme en meest duurzame podium van de stad Amsterdam. Er mogen verzoekjes ingebracht worden.  Zeer bekend onder de Noordse Pink club en ook al in de stad Amsterdam van haar optredens in het Mandje. En bij lekker weer maken we een houtvuur aan het water. De avond begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur. Toegang  is op basis van aanmelding: [email protected] of [email protected]. Kosten € 5,- (welkomstdrankje), met drankjes  € 12,50,- (vrij drinken van wijn, bier en fris).

Lees ook:PINK NOORD SWING op 28 februari
Lees ook:Buurtborrel PinkNoord Amsterdam
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord
Lees ook:Het is weer tijd voor de voorjaarseditie van Pink Party in Maastricht
Lees ook:Maandelijks Roze buurtborrel Pink Noord

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>