La Demence Brussel bestaat 25 jaar

IMG_20160522_141747La Demence Brussel bestaat 25 jaar en viert dat vrijdag 31 oktober tot en met zondag 2 november met een party weekend: drie dagen feest. Wie achter het net vist: klik hier voor een filmpje van het 23-jarige feest twee jaar geleden. Het maandelijkse gay feest vindt plaats in Club Fuse, het hoofdfeest op zaterdag in de Ancient Casino.

Veel homofeesten zijn na een tijdje zo populair dat ze uit hun voegen barsten, maar La Demence weet het intiem te houden, aldus insiders. Het hele weekend is dan ook stijf uitverkocht. Er zijn geen tickets meer te koop, ook niet aan de deur. ‘We moeten veiligheid en comfort garanderen voor diegenen die een ticket hebben’, meldt de organisatie op de website, ‘helaas, geen uitzonderingen …’ Vrijdag 5 december is het eerstvolgende feest en op 1 januari volgt het nieuwjaarsfeest.

Lees ook:Kinky Koninginnedag in Amsterdam
Lees ook:Laatste leerfeest in pand COC Amsterdam
Lees ook:Jubileumweekend Gay party Rapido
Lees ook:Laatste tickets COC – True Colors op 25 januari in Paradiso
Lees ook:Rapido Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>