Kinky Koninginnedag in Amsterdam

Voor het eerst vindt (in 2008) naast de gebruikelijke Leatherpride in de herfst een lente-editie plaats. Slim: Koninginnedag valt op woensdag, de dag erop is het hemelvaartsdag en menigeen heeft vrijdag een verplichte atv-dag. Daarnaast kan het imago van Amsterdam in andere landen een oppepper gebruiken. Amsterdam kleurt woensdag oranje, roze én zwart: van al het leer en rubber. Vier dagen lang komen overal in de stad uiteenlopende fetisch feesten. Alle leertenten organiseren eigen themafeesten en op vrijdag vindt een furball plaats, maar hoogtepunt wordt het rubberfeest op vrijdag 2 mei en het leerfeest op zaterdag 3 mei.

Beide feesten worden gehouden in de Lexion Venue in Westzaan. Het rubber-only feest ‘Sleasi Gummi’ op vrijdag van 20.00 tot 02.00 uur: tickets kosten € 25,= aan de deur, € 23,= online en € 20,= in de voorverkoop. Vanaf 19.45 uur rijdt ieder half uur een gratis shuttlebus vanaf de Prins Hendrikkade bij de Lovers Canal Cruise. Het rubber/leerfeest (strikte dresscode!) ‘Playgrounds’ de dag erop van 22.00 tot 05.00 uur: tickets kosten € 42,= aan de deur, € 39,= online en € 35,= in de voorverkoop. Vanaf 21.45 uur rijdt iedere 12 minuten een gratis shuttlebus. Los hiervan vindt op vrijdag 2 mei van 22.00 tot 04.00 uur in de Westergasfabriek ‘Furball’ plaats: voor behaarde heren. Thema: kilts, maar dat is geen must. Tickets kosten € 15,= aan de deur en € 12,50 in de voorverkoop . Voorverkoop bij Mister B, Rob Leather, Cuts & Curls hairstyling, Gays&Gadgets, Prik, Mantravel Rotterdam en Gaygo.eu (online)

 

 

Lees ook:Laatste leerfeest in pand COC Amsterdam
Lees ook:XXXLeather viert vijfjarig bestaan in COC-gebouw
Lees ook:Bear-Necessity in Amsterdam
Lees ook:Bear Necessity in Amsterdam
Lees ook:Furball Amsterdam

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kinky Koninginnedag in Amsterdam

  1. Pingback: Kinky Koninginnedag 2009 | Gay

  2. Pingback: Leather Pride met Pinksteren in Keulen | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>