Laatste leerfeest in pand COC Amsterdam

Vrijdag 28 januari 2011 vindt in het pand van COC Amsterdam aan de Rozenstraat 14 het allerlaatste leerfeest op deze locatie plaats: XXXtra Large XXXLeather. Daarna verhuist het feest naar Club Church in de Kerkstraat. De line-up is: Dj’s Jimmy Stokes, Mo’cum and Bramsterdam en Big General. XXX Leather is een fetisj party: dat houdt een strikte dresscode in. ‘A total outfit in correct combination, such to be decided by our crew members’, meldt de aankondiging. Wil je worden toegelaten, zorg dan dat je de juiste kleding draagt.

De deur gaat open om 22.00 uur en het feest duurt tot 05.00 uur. Tickets kosten 15 euro aan de deur en 12,50 euro in de voorverkoop (Mister B, RoB, Black Body, Pink Point, Gays & Gadgets online at Gaygo.eu).

Lees ook:Blush, nieuw roze feest in Den Haag
Lees ook:Out of the Closet vintage shop in Amsterdam ten bate van aids
Lees ook:Erwin Olaf op de bres voor seksuele vrijheid
Lees ook:Bevrijdingsdag Homomonument
Lees ook:Lauren Verster zoekt op tv uit of ze ‘lesbisch kan worden’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>