Jubileumweekend Gay party Rapido

Rapido, de organisator van grote gay party’s, bestaat vijf jaar en viert dat vrijdag 23 tot en met zondag 25 oktober 2009 met een compleet verjaardagsweekend in Amsterdam. Het jubileum begint vrijdagavond  met een openingsparty in Prik, Amsterdams Beste Homobar 2008 aan de Spuistraat 109. De toegang is gratis en de deuren zijn open tot 05.00 uur. Zaterdag begint om 23.00 uur de Birthday Bang in Aknaton, Nieuwe Zijds Kolk 25, met Dj’s Fabio White en Max Morel. Zondag vindt in het Amsterdamse Paradiso het grote Rapido feest plaats.

Op drie verschillende dansvloeren verzorgen gast Dj Anna Paula uit Rio en een hele reeks andere Dj’s de muziek en een show van Inaya Day. In Club Exit is een afterparty van 01.00 tot 10.00 uur. Rapido groeide in vijf jaar tijd uit tot één van de populairste dance brands en verwierf internationale naam en faam. Tickets: zie website. In de voorverkoop zijn tickets voor zaterdag in Paradiso uitverkocht.

Lees ook:Rapido Rotterdam
Lees ook:Get Ruff – Leather Pride Amsterdam 2011
Lees ook:11-jarig Danserette in Paradiso en op Milkshake
Lees ook:Benefietavond Marokkaanse boot Canal Parade
Lees ook:Copenhagen Gay Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>