Slotbijeenkomst homo-emancipatie project SMN

Zondagmiddag 22 juni organiseert het SMN (Samenwerkingsverband van Marokkaanse Nederlanders) in samenwerking met Artikel 1 (Kenniscentrum Discriminatie Nederland), een bijeenkomst waarin aandacht wordt besteed aan het bespreekbaar maken van homoseksualiteit in Marokkaanse kring. SMN is de afgelopen 5 jaar actief bezig geweest met het bevorderen van de homo-acceptatie binnen Marokkaanse kring.

Wat is de stand van zaken, hoe gaan we verder met dit onderwerp en wat zijn de belangrijkste thema’s: dat zal deze middag aan bod komen. Verschillende mensen die betrokken waren bij het project, komen aan het woord. Daarnaast vertelt Ilias Zian, de initiatiefnemer van de Marokkaanse boot waarom hij tot zijn initiatief is gekomen. De middag wordt afgesloten met muziekoptredens en een drankje. Na afloop van de bijeenkomst kunnen geïnteresseerden aansluitend de documentaire film ‘I am Gay and Muslim’ bezoeken in bioscoop ‘t Hoogt (trailer: klik hier). Het bijwonen van de bijeenkomst is gratis, maar voor mensen die de film willen bezoeken, is het kopen van een kaartje verplicht.

Zondag 22 juni van 12.00 tot 14.30 uur

Winkel van Sinkel (Tuinzaal)

Oude Gracht 158, Utrecht

Aanmelden kan via een mail naar: [email protected] .

Lees ook:Debat over Seksuele diversiteit in Marokkaanse kring tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Maak kan op vrijkaarten voor Holding the Man
Lees ook:Film homoseksuele moslims van Belloni
Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek
Lees ook:Gay Film Night met ‘Any Day Now

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>