Gay Film Night Westergasfabriek

Bioscoop Het Ketelhuis in de Amsterdamse Westergasfabriek organiseert iedere derde dinsdag van de maand een Gay Film Night, met iedere keer de vertoning van een nieuwe gay film. Dinsdag 19 november wordt ‘Any Day Now‘  vertoond van Travis Fine (trailer: klik hier). Marco, een 14-jarige jongen met het Downsyndroom, wordt verlaten door zijn moeder en opgenomen door een homostel.

Gezondheidsautoriteiten zijn not amused en gooien roet in het eten. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de late jaren ’70, maar is anno 2013 nog altijd een niet opgelost probleem. De voorstelling begint om 21.15 uur. De film is op deze avond ook te zien in Lumière in Maastricht, Filmtheater Hilversum en de Chassé Cinema in Breda en op maandag in filmtheater ‘t Hoogt in Utrecht..

Lees ook:Gay Film Night met ‘Any Day Now
Lees ook:Q-Fest Winter 12-13 Gay & Lesbian Film Tour
Lees ook:Reminder: Winter Gay and Lesbian Film Tour
Lees ook:Première Dallas Buyers Club
Lees ook:Gay & Lesbian Summer Film Festival 2016

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>