Gay Film Night met ‘Any Day Now

Bioscoop Het Ketelhuis in de Amsterdamse Westergasfabriek organiseert iedere derde dinsdag van de maand een Gay Film Night, met iedere keer de vertoning van een nieuwe gay film. Dinsdag 19 november wordt ‘Any Day Now‘  vertoond van Travis Fine (trailer: klik hier). Marco, een 14-jarige jongen met het Down-syndroom, wordt verlaten door zijn moeder en liefdevol opgenomen door een homokoppel.

Gezondheidsautoriteiten zijn daar niet blij mee en doen er alles aan om het gezin het leven zuur te maken. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de late jaren ’70, maar is anno 2013 nog altijd een actueel thema. De voorstelling begint om 21.15 uur. De film is niet alleen te zien in het Ketelhuis, maar op dinsdagavond ook in Lumière in Maastricht, Filmtheater Hilversum en de Chassé Cinema in Breda en op maandag18 november in filmtheater ‘t Hoogt in Utrecht..

Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek
Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Gay Film Night Ketelhuis Amsterdam: ‘Jongens’
Lees ook:Q-Fest Winter 12-13 Gay & Lesbian Film Tour
Lees ook:Reminder: Winter Gay and Lesbian Film Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>