Gay Film Night Westergasfabriek Amsterdam

Niet alleen Pathé, ook andere bioscopen organiseren speciale gay nights. Zo is er elke derde dinsdag van de maand een roze avond met een nieuwe gay film in de Amsterdamse bioscoop het Ketelhuis in de Westergasfabriek. Dinsdag 22 april wordt de film ‘In Bloom’ vertoond, uit 2013 van Chris Michael Birkmeier (trailer: klik hier).

Dinsdag 20 mei volgt ‘Jongens‘, de prachtige jongerenfilm uit de Zapp-cyclus van Mischa Kamp (2014) en dinsdag 17 juni ‘Cupcakes’ van Eytan Fox (2013). Het Ketelhuis brengt het programma in samenwerking met distributeur Cinemien en twaalf filmtheaters in het land. De film op 22 april begint om 21.15 uur. Leden van de Roze Filmdagen krijgen 2 euro korting op de ticket (kost normaal 9,50 euro).

Lees ook:Gay Film Night Ketelhuis Amsterdam: ‘Jongens’
Lees ook:Roze filmparel ‘Jongens’ genomineerd voor vier Gouden Kalveren
Lees ook:Roze Filmdagen 2014 in Amsterdam
Lees ook:Prachtige film ‘Jongens’ zondagochtend bij Zappbios
Lees ook:Roze Filmdagen in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>