Film homoseksuele moslims van Belloni

Filmproducent Chris Belloni heeft een documentaire gemaakt: ‘I am Gay and Muslim’ (klik hier voor de trailer). Hij filmde  in Marokko, waar hij  makkelijker kon werken: in Nederland ondervond hij veel tegenwerking: klik hier voor een gesprek met GAYmidLIFE (Mennno Vellinga en Philip Felix).  

 

Belangenbehartigers van onder andere Marokkaanse jongerenorganisaties hebben hem deze titel afgeraden en wilden niet meehelpen om jonge homoseksuelen met een islamitische achtergrond voor de camera te krijgen.De film gaat deze maand in première tijdens de Roze Filmdagen in Het Ketelhuis op het Amsterdamse Westergasterrein (15-25 maart).

Lees ook:Roze Filmdagen 2014 in Amsterdam
Lees ook:Gay Film Night Ketelhuis Amsterdam: ‘Jongens’
Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:Record aantal bezoekers voor Roze Filmdagen
Lees ook:Roze Filmdagen 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>