De Lesbo-Code, filmmiddag en etentje op zondag 22 juli

Deze zomer organiseert De Lesbo-Code drie films op de zondagmiddag in Amsterdam-Zuid. Na afloop borrelen we bij mooi weer buiten, waarna we nog gezellig gezamenlijk eten. Omdat we geen idee hebben hoeveel vrouwen er komen, vragen we iedereen wat voor het eten mee te nemen. De data zijn 24 juni, 22 juli en 19 augustus.De tweede film heet The Mountain. Graag van te voren opgeven via [email protected].

Nora en haar vriendin Solveig gaan op een lange hiketocht door het prachtige besneeuwde landschap van Noorwegen. Een lange reis die hen uiteindelijk naar de top van de bergen moet brengen. Solveig is drie maanden zwanger en de tocht blijkt niet makkelijk. Het lijkt erop dat Solveig echt niets goed kan doen.Hoe verder ze de bergen in reizen, hoe dichter ze in de buurt komen van een plek waar twee jaar terug een tragisch ongeluk gebeurde. Iets wat hun leven voorgoed veranderde. (regie Ole Giaever, Noorwegen 2011, 73 minuten, Noors gesproken, Nederlands ondertiteld).

Programma:
15.30 inloop
16.00 uur film
17.30 borrel
18.30 eten
napraten, bij mooi weer kunnen we buiten zitten.

Locatie:
Huis van de Wijk Olympus, Hygiëaplein 10, telefoon 020-679.68.25 (bereikbaar met tram 16 en 24, bus 15)

Entree:
voor de film € 2.50; drankjes voor eigen rekening; voor het eten neemt iedereen wat mee voor een gezamenlijke maaltijd.

De Lesbo-Code heeft wekelijkse koffieochtenden voor lesbische 40+ vrouwen in Amsterdam Zuid, met als motto: gezelligheid om de hoek. Vanaf half elf is er inloop, tot 12.00 uur koffie. Deze ochtenden zijn opgezet naar analogie van de Pink Postcode groepen in een aantal Amsterdamse buurten, waar vooral borrels en etentjes in de avonduren zijn. Iedere dinsdag vanaf 10.30 uur, in de Willem de Zwijgerkerk, Olympiakade 8, bereikbaar met tram 16 en 24, bus 15( in  juli is de koffieochtend vanwege verbouwing in de Kerk in het Huis van de Wijk Olympus, Hygiënaplein 10).

Lees ook:De Lesbo-Code organiseert filmvertoningen in de zomer
Lees ook:De Lesbo-Code, filmmiddag op zondag 16 maart
Lees ook:De Lesbo-Code: filmmiddag op 24 augustus
Lees ook:De Lesbo-Code – filmmiddag en etentje voor vrouwen
Lees ook:De Lesbo-code: Dansende vrouwen op zondag 8 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>