De Lesbo-Code organiseert filmvertoningen in de zomer

Deze zomer organiseert De Lesbo-Code drie films op de zondagmiddag in Huis van de Wijk Olympus, Hygiëaplein 8-10 (bereikbaar met tram 16 en 24, bus 15). Inloop is vanaf 15.30 uur; de film begint om 16.00 uur. Vanaf 17.30 uur is de borrel (bij mooi weer buiten), vanaf 18.00 uur gezamenlijk eten. Iedereen wordt verzocht wat eetbaars mee te nemen. De toegang voor de film kost € 2.50, drankjes zijn voor eigen rekening De films zijn Nederlands ondertiteld. Graag van tevoren opgeven via [email protected]. De films die worden vertoond, zijn:

 

24 juni FOR 80 DAYS, over twee oudere vrouwen die elkaar na 50 jaar weer ontmoeten,door Itziar Aizpuru en Maria Pagoaga, 100 minuten,

22 juli THE MOUNTAIN, een lange reis door de bergen in Noorwegen, door Ole Giaever,73 minuten,

19 augustus A MARINE STORY, een liefde in het leger, door Ned Farr, 93 minuten.

 

De Lesbo-Code organiseert wekelijkse koffieochtenden voor lesbische 40+ vrouwen in Amsterdam Zuid en West, met als motto: gezelligheid om de hoek. Vanaf half elf is er inloop, tot 12.00 uur koffie.Deze ochtenden zijn opgezet naar analogie van de Pink Postcode groepen in een aantal Amsterdamse buurten, waar vooral borrels en etentjes in de avonduren zijn.

Zuid: dinsdag vanaf 10.30 uur,in de Willem de Zwijgerkerk,Olympiakade 8 (bereikbaar met tram 16 en 24, bus 15).

West: vrijdag vanaf 10.30,in de Buurtkamer, Da Costaplein 12 (bereikbaar met tram 3, 10, 12, 13 en 14).

Lees ook:De lesbo-Code – koffieochtenden voor 40+ vrouwen
Lees ook:De Lesbo-Code, filmmiddag en etentje op zondag 22 juli
Lees ook:De Lesbo-Code: filmmiddag en etentje
Lees ook:De Lesbo-Code, filmmiddag op zondag 16 maart
Lees ook:Lesbo-code – programma najaar 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>